Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PMP și USR anunță: 'Alianţa de drepta devine realitate în cel mai scurt timp!'

F. P.
pmp usr

Vineri, la Piteşti, a avut loc o conferinţă de presă comună PMP şi USR.

Potrivit unui comunicat al Partidului Mișcarea Populară, mesajul dat de preşedintele PMP Eugen Tomac, de preşedintele PMP Argeş Adrian Sandu, de liderul deputaților USR Ionuţ Moşteanu şi de senatorul USR Narcis Mircescu a fost unul foarte clar: alianţa de drepta devine realitate în cel mai scurt timp!

„Încep prin a-i aduce o sinceră recunoștință lui Adrian Sandu pentru această provocare de a reclădi o organizație PMP într-un județ foarte important pentru țară, așa cum este județul Argeș.

Sunt convins că electoratul PMP crede că #dreapta este singura soluţie pentru România şi niciodată nu va accepta să se urce în remorca PSD. Absolut toate organizaţiile din PMP care sunt funcţionale îşi doresc o alianţă cu un partid unit, proeuropean.

România traversează o perioadă extrem de complicată. De 30 de ani aşteptăm să se elimine pensiile speciale, aşteptăm spitale noi, trenuri de mare viteză şi pensii decente.

Şi în 2014, şi în 2019, peste 6,5 milioane de români au votat un candidat de dreapta împotriva PSD. Nu a fost domnul Iohannis candidatul pe care-l visau românii, dar l-au votat pentru că a spus votaţi PNL pentru a scăpa de PSD. Toţi aceşti români nu l-au votat pe Iohannis pentru a numi mai mulţi miniştri de la PSD decât Ion Iliescu, ci pentru a reforma statul şi a-l scăpa din mâinile PSD. De aceea contribuim la această alternativă de dreapta, atât de necesară în România”, a declarat Eugen Tomac, preşedintele PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.