Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța Ponta - Negoiță TOACĂ nervii - Romașcanu: Este un FIASCO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Lucian Romascanu

Ieșiri nervoase pe bandă rulantă din PSD, după alianța dintre partidele conduse de Victor Ponta și Robert Negoiță.

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, cataloghează drept „un fiasco” alianţa Pro Bucureşti 2020 anunţată duminică de Victor Ponta şi Robert Negoiţă, Romaşcanu criticându-l pe Victor Ponta şi spunând că decizia acestuia „serveşte” intereselor PNL şi ale preşedintelui Klaus Iohannis. „ Este evident că ceea ce a avut tot timpul în minte domnul Ponta a fost o farsă, nu a avut niciodată în intenţie să negociere pe bune cu PSD. Acum vedem de fapt că ceea ce face domnul Ponta este un sprijin pe care îl dă lui Nicuşor Dan şi PNL şi implicit domnului Ioahnnis” a declarat Romaşncanu, conform News.ro.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască... începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

„Am văzut astăzi o încercare de încheiere a unui parteneriat civil între două persoane cunoscute. Din păcate, nu au venit şi cu produsul de concepţie al acestui parteneriat. Nu a văzut nici ideile pentru Capitală şi sectoare, nu am văzut nici candidaţii pe care dânşii intenţionează să-i susţină, în afara sectorului 3. E un fiasco ce au anunţat dumnealor azi, din punctul nostru de vedere”, a declarat Lucian Romaşcanu duminică, într-o conferinţă de presă, întrebat ce părere are despre noua alianţă politică dintre partidele conduse de Victor Ponta şi Robert Negoiţă

El a menţionat că „ambele persoane care s-au prezentat în faţa publicului” - Victor Ponta şi Robert Negoiţă - au ajuns în funcţii importante fiind susţinute de PSD.

În ceea ce îl priveşte pe Negoiţă, Romaşcanu susţine că succesele sale la Primărie au fost datorită echipei PSD, iar despre Victor Ponta afirmă că „a făcut lucruri bine, dar într-o echipă cu PSD”

„Acum ambii vin şi ne spun că pot face lucruri măreţe. Avem mari dubii că ceea ce se construieşte acum poate avea vreun fel de succes electoral. Este evident că ceea ce a avut tot timpul în minte domnul Ponta a fost o farsă, nu a avut niciodată în intenţie să negociere pe bune cu PSD. Acum vedem de fapt că ceea ce face domnul Ponta este un sprijin pe care îl dă lui Nicuşor Dan şi PNL şi implicit domnului Ioahnnis. Lucrurile nu vor avea din punctul dumnealor de vedere rezultatul scontat. Este o alianţă de conjunctură care, repet, nu face decât să servească intereselor domnului Iohannis, PNL-ului şi ale lui Nicuşor Dan” , aadăugat reprezentantul PSD.

Lucian Romaşcanu a mai afirmat că Robert Negoiţă ar trebui să îşi dea demisia din funcţia de primar al sectorului 3, arătând că în PSD nu a existat o decizie de excludere a acestuia dar că Negoiţă nu poate avea simultan calitatea de membru în două formaţiuni politice.

„Noi nu putem pierde ce nu avem deja. Până la următorul CEx sperăm ca domnul Negoiţă să dea dovadă de corectitudine şi să părăsească singur poziţia”, a mai spus Romaşcanu.

Cu toate că la Bucureşti cele două partide nu au ajuns la un acord politic, Lucian Romaşcanu susţine că în ţară se pot încheia alianţe locale între PSD şi Pro România

„Nu este un război, este un joc pe care domnul Ponta l-a făcut într-un mod dizgraţios. În ţară lucrurile sunt mult mai nuanţate, administraţiile locale au nevoie de forţe unite pentru a face bine şi acolo lucrurile se desfăşoară cu oamenii care sunt acolo” a adăugat purtătorul de cuvânt al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.