Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianţa PRM-PRU a devenit oficială. Mogulul Sectorului 1, fostul liberal Vlad Moisescu, şi avocata Laura Vicol, noile vedete ale alianţei

chiliman moisescu

Partidul România Mare şi Partidul România Unită au semnat joi, 31 ianuarie, protocolul prin care formează oficial o alianţă, a anunţat liderul PRU, fostul deputatul Bogdan Diaconu.

"Astăzi impreuna cu Presedintele PRM, Victor Iovici am semnat protocolului Alianței PRM+PRU.

Totodată avem onoarea sa o anuntam pe Laura Vicol ca purtator de cuvant al Aliantei si pe Vlad Moisescu ca director de campanie al Alianței PRM+PRU!

Sunt convins că împreună vom face o Românie Mare și Unită!", scrie Diaconu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Arme împotriva răcelii: Ceaiurile mai puţin cunoscute care întăresc sistemul imunitar

Vlad Moisescu a fost deputat PNL în perioada 2000-2004. A fost vicepreşedinte şi trezoerier al PNL. A înfiinţat Iniţiativa România Liberală, alături de Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, după care a trecut la PNŢCD. Considerat "mogului" Sectorului 1, Moisescu a intrat în vizorul DNA, alături de Chiliman, pentru atribuirea preferenţială de lucrări unor firme de la care aceştia ar fi primit "comisioane" de 10% din valoarea contractelor încheiate, iar ulterior a fost inculpat într-un alt dosar al DNA. Deşi Moisescu a fost reţinut în 2015, când a început ancheta DNA Ploieşti, acesta nu a fost trimis în judecată până în prezent.

Avocata Laura Vicol a fost achitată definitiv de judecători, în octombrie 2018, după ce DNA a acuzat-o de favorizarea făptuitorului, complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii şi fals în înscrisuri sub semnatură privată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.