Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianţa sportivilor germani cere clarificări de la CIO privind siguranţa la Jocurile Olimpice

www.cotidianul.ro
Comitetul Olimpic Internațional

Alianţa sportivilor germani (Athleten Deutschland) a solicitat Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) şi federaţiilor internaţionale sportive ''să explice rapid şi convingător'' cum se vor desfăşura din punct de vedere al siguranţei competiţiile de calificare pentru Tokyo şi Jocurile Olimpice în mijlocul pandemiei de coronavirus, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Într-un material de opt pagini, dat publicităţii luni, AD cere o mai mare transparenţă privind măsurile de siguranţă care vor fi implementate pentru Jocurile Olimpice şi solicită ca sportivii să aibă un cuvânt de spus asupra condiţiilor impuse.

Citește și: MOTIVARE CAB arată că ESCAPADA Elenei Udrea în Costa Rica și condamnarea din Gala Bute au SPORIT anii ÎNCASAȚI - 'Comportamentul ei a fost unul DILATORIU'

Se propune o dezbatere publică privind vaccinarea sportivilor care merg la Tokyo şi riscul la care sunt expuşi aceştia în timpul deplasării şi al competiţiilor din Japonia.

''În general, este improbabil ca infectările să fie complet evitate. CIO trebuie prin urmare să comunice în mod mai transparent în ce condiţii se pot desfăşura Jocurile şi în cele în care nu se pot desfăşura'', se arată în comunicatul AD.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate cu un an din cauza pandemiei de coronavirus şi se vor desfăşura în această vară între 23 iulie şi 8 august. Organizatorii japonezi au comunicat deja că spectatorii străini nu vor avea acces la întrecerile olimpice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.