Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianţa USR-PLUS a câştigat alegerile în Braşov, la diferenţă mică faţă de PNL. Cele două formaţiuni sunt despărţite, la Senat, de mai puţin de 700 de voturi

USR PLUS

Alianţa USR-PLUS a câştigat alegerile în judeţul Braşov, dar diferenţa faţă de cel de-al doilea partid - PNL - este una redusă, cele două formaţiuni fiind despărţite, la Senat, de mai puţin de 700 de voturi. Pe locul al treilea s-a clasat Partidul Social Democrat, dar la o diferenţă de 10.000 de voturi faţă de USR-PLUS.

Potrivit datelor Biroului Electoral, după numărarea voturilor de la toate secţiile de votare din judeţul Braşov, la Senat, pe prima poziţie s-a situat Alianţa USR-PLUS, cu 26,78%, fiind urmată îndeaproape de PNL - 26,59%. Diferenţa între cele două partide a fost de 698 de voturi. Pe locurile următoare s-au clasat PSD - 20,59%, la 10.000 de voturi de prima poziţie, AUR - 7,89%, UDMR - 4,98%, potrivit news.ro.

Citește și: Analiza alegerilor parlamentare: Ziua în care victoria este de aur, iar înfrângerea este de argint .

Pentru Camera Deputaţilor, diferenţa dintre Alianţa USR - PLUS şi PNL este mai mare. Astfel, USR-PLUS a câştigat alegerile cu 26,79%, PNL a obţinut 25,62%, aceste formaţiuni fiind despărţite de aproape 1.900 de voturi. PSD a ocupat poziţia a treia cu 20,56%, AUR este pe locul al patrulea cu 7,66%, iar UDMR pe al cincilea, cu 4,95%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.