Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța USR PLUS face SCANDAL din cauza schimbării directorilor de școli

USR PLUS

Alianţa USR-PLUS cere explicaţii cu privire la cazurile în care au fost schimbaţi directori ai unităţilor şcolare cărora le expiră mandatul de manager şcolar pe 9 ianuarie. În acest sens, Ştefan Pălărie şi alţi parlamentari din Comisia pentru învăţământ a Senatului au transmis adrese către Inspectoratele Şcolare Judeţene, potrivit news.ro.

„USR-PLUS solicită explicaţii cu privire la cazurile recente de schimbare a directorilor de unităţi şcolare cărora le expiră mandatul de manager şcolar pe data de 9 ianuarie 2021.

Citește și: Ciprian Ciucu sare la gâtul lui Nicușor Dan: ‘Aștept să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie’

Ştefan Pălărie a trimis astăzi, alături de alţi colegi din Comisia de Învăţământ, Tineret şi Sport a Senatului, adrese către toate Inspectoratele Şcolare Judeţene în care solicită explicaţii cu privire la schimbările de management, motivaţia lor, dar şi trimiterea proceselor verbale din şedinţele de CA ale ISJ-urilor în care au fost luate deciziile de înlocuire prin delegare.

Citește și: Lovitură pentru Realitatea PLUS, după atacul la CTP! ‘O zdreanță, o gioarsă’

USR PLUS solicită, totodată, public stoparea acestor înlocuiri în teritoriu şi identificarea soluţiei juridice necesare la nivelul Ministerului Educaţiei”, arată o postare făcută joi pe pagina de Facebook a Alianţei USR-PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.