Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Stoica, prefectul Bucureștiului, dă de pământ cu Nicuşor Dan: 'Nu sunt mulțumit de el. Aveam aşteptări mai mari'

Andreea Alexandru/Mediafax
Nicușor Dan

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat, vineri seară, că avea aşteptări mai mari în legătură cu activitatea lui Nicuşor Dan la Primăria Municipiului Bucureşti, şi din punct de vedere al modului cum se fac lucrurile, şi din punct de vedere al vitezei. Stoica a afirmat că Nicuşor Dan ”este deschis să facă lucruri”, dar s-ar fi putut face deja mai multe până acum.

Alin Stoica a fost întrebat vineri, la Digi 24, cum consideră că s-au descurcat colegii săi de la Primăria Capitalei şi a răspuns: ”Sunt un pic nemulţumit de rezultate de până acum, pentru că a trecut ceva vreme de când primarul Capitalei este în funcţie, de când avem Consiliul General, am fi putut să facem mult mai multe. Nu mai trec acum prin cauze şi de ce se întâmplă lucrul ăsta, răspunsul direct şi cinstit e da, sunt nemulţumit de cum arată lucrurile acum. (...) Ar trebui să se schimbe dinamica între partidele politice, ar trebui să se aşeze şi să conlucrăm, să avem o direcţie comună şi un plan comun pentru Bucureşti şi ar trebui să avem claritate mai mare pe ce anume vrea primarul general”.

Citește și: Alin Stoica confirmă că între PNL și USR-PLUS este MĂCEL în București: 'Sper ca imediat după ce se termină alegerile în PNL să avem o discuţie serioasă'

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea lui Nicuşor Dan, Alin Stoica a răspuns: “Sincer, nu. Aveam şi aşteptări mai mari, şi din punct de vedere al modului în care se fac lucrurile, şi din punct de vedere al vitezei cu care să se întâmple lucrurile. Părerea mea este că lucrurile puteau să arate mult mai bine, dacă conlucrarea între cei trei factori USR-PLUS, PNL şi primarul general era mai bună şi relaţia mai deschisă”.

El a precizat că a discutat cu Nicuşor Dan şi acesta este deschis să facă lucruri.

“Discut destul de direct cu dumnealui şi îi spun ce e bine şi ce e nu. (...) Este deschis să facă lucruri. (...) Doreşte să mergem în aceeaşi direcţie, poate că avem metode diferite”, a afirmat Alin Stoica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.