Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica atacă din nou DNA-ul: De ce au enervat-o procurorii pe fosta şefă a DIICOT

alina bica

Alina Bica e într-un război continuu cu DNA după ce a fost ţinută mai mult timp în arest preventiv. Acum, fosta şefă a DIICOT a fost dată exemplu în cazul fostului viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu.

Citește și: S-a stabilit cât trebuie să dureze o partidă de sex

Arestarea Alinei Bica apare în dosarul lui Bogdan Olteanu, fiind dată ca exemplu de procurorii DNA în cererea privind arestarea preventivă a fostului viceguvernator BNR. Anchetatorii susţin că nu contează, la arestarea unei persoane, timpul scurs între comiterea infracţiunii şi momentul la care se cere arestarea şi că, aşa cum Alina Bica a fost arestată pentru fapte comise cu 3 ani în urmă, şi Bogdan Olteanu ar putea ajuunge după gratii pentru mita pe care ar fi primit-o în urmă cu 8 ani.

Citește și: Iubire ca-n România: Un artist căsătorit are amantă cu 32 de ani mai tănără și are și 3 copii cu două femei

Alina Bica este însă de părere că folosirea cazului ei drept argument pentru posibila arestare preventivă a lui Bogdan Olteanu este neinspirată. "Consider ca este un exemplu nefericit invocat. Nu inteleg de ce nu au invocat decizii in care instanta de judecata a constatat ca potate judeca si cu inculpatul in stare de libertate. Dar cred ca sunt un nume care creeaza impact, ca odata cu arestarea mea a aparut si tavalugul de arestari in alte dosare. Banuiesc ca aceasta a fost ratiunea, dar o ratiune gresita", a declarat Alina Bica la România TV. "Prin raportare la alte dosare, constatam ca oamenii in arest preventiv spun orice, ca e mai usor, iar judecatorii achita mult mai greu. Este o posibilitate ca arestările să aibă ca scop denunturi ulterioare. In cazul meu, denuntatorul a avut probleme in a mai sustine lucrurile din perioada in care s-a aflat in arest preventiv", a punctat Alina Bica.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.