Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu a lămurit situaţia lui Augustin Zegrean: Ce a anunţat şefa PNL

zegrean

Liderul liberal Alina Gorghiu a declarat, marţi, că fostul preşedinte al Curţii Constituţionale Augustin Zegrean nu este membru PNL şi ca urmare nu poate fi parlamentar al acestui partid. "Ideea este foarte simplă, dar să ştiţi că a fost un subiect cu totul şi cu totul marginal în Biroul Politic domnul Zegrean. (...) Eu am spus că orice om care are experienţă la Curtea Constituţională are o plusvaloare la Comisia juridică, accentul pe care am vrut să-l pun a fost pe specializarea oamenilor care intră noi în comisii. Acum, dacă luaţi un interviu la cel de la Comisia juridică s-ar putea să constataţi că este medic, dacă vă duceţi la Comisia de agricultură o să vedeţi că este inginer şi tot aşa. Omul nu are legătură cu comisia în care funcţionează. Cu domnul Zegrean treaba este foarte simplă: nu-i membru PNL, nu poate fi parlamentar al PNL, ne-a comunicat şi filiala. Nu a fost decât o discuţie de 30 de secunde", a precizat Gorghiu, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

Preşedintele interimar al PNL Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău, a declarat sâmbăta trecută, pentru Agerpres, că Augustin Zegrean a trimis o scrisoare în care îşi manifestă intenţia de a candida în această iarnă pentru o funcţie de senator din partea organizaţiei bistriţene, dar nu a semnat şi o adeziune la partid.

Alina Gorghiu declara sâmbătă, la Deva, că nu poate decide în ceea ce priveşte candidatura la Senat a fostului preşedinte al Curţii Constituţionale Augustin Zegrean, deoarece acest atribut îl deţine filiala PNL Bistriţa-Năsăud, însă a apreciat că 'orice om cu expertiză este bine-venit în partid'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.