Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu acuză fosta conducere PNL Argeș: 'Exemplu pentru cât de toxică este falia pentru întreg partidul'

ziuadevest.ro
Alina Gorghiu

Senatorul liberal Alina Gorghiu a anunţat, luni, că la PNL Argeş, organizaţie a cărei conducere interimară a preluat-o, urmează "un amplu proces de evaluare şi reorganizare".

"Începând de astăzi, am preluat interimatul la conducerea PNL Argeş, în urma deciziei votate în şedinţa de Birou Executiv al partidului. În PNL, trebuie să recunoaştem, nu a fost totul ca la carte în ultimele luni. Campania internă a devoalat această realitate. PNL Argeş este exemplul elocvent pentru cât de toxică este falia pentru întreg partidul atunci când cei care conduc organizaţia se cred mai presus de tot şi toate. Sunt argeşeancă, sunt un om al dialogului şi din comunicarea permanentă cu liberalii autentici de acolo, am aflat exact problemele din filială şi cine le-a generat", a declarat Alina Gorghiu, potrivit unui comunicat transmis de PNL Argeş.

Noua şefă a organizaţiei a transmis că în Argeş va exista un liberalism autentic, aşa cum îşi doresc oamenii, angajându-se să strângă la aceeaşi masă "oameni valoroşi, oameni deschişi la dezbateri".

"PNL are nevoie de unitate şi organizaţii performante. Este obiectivul pe termen scurt pe care trebuie să îl atingem, dat fiind că au rămas mai puţin de trei ani pentru a pregăti proiectul PNL2024. Trebuie să ne adaptăm timpurilor actuale. Asigurând, totodată, un permanent parteneriat corect, puternic şi loial între baza partidului şi structurile de la centru. Doar aşa, problemele la nivel local şi în beneficiul tuturor românilor îşi vor găsi rezolvare", a mai afirmat Gorghiu.

Fostul preşedinte al PNL Argeş, deputatul Adrian Miuţescu, a demisionat pe 23 noiembrie din partid, alăturându-se grupului condus de Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.