Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, amica cu Victor Ponta. Ce spune despre Blaga, Boc si Anastase

alina gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti ca a fost amica cu premierul Victor Ponta in perioada USL, insa se declara dezamagita de ce a urmat ruperii USL. Acum Gorghiu sustine ca Vasile Blaga i-a castigat respectul si are o colaborare foarte buna cu el.

"Am fost amica si cu Victor Ponta si dezamagirea a fost foarte mare. Cred ca si Ponta si Antonescu au avut de pierdut din ruperea USL", spus Alina Gorghiu.

Despre Vasile Blaga, Gorghiu spune: "E un om foarte organizat, a reusit sa imi castige respectul . A fost sef de campanie, eu eram purtator de cuvant, am cunoscut si dimensiunea sa de organizator mai aspru".

Sefa PNL nu stie insa daca se poate baza pe candidatura lui Emil Boc la primaria Clujului si subliniaza ca nu l-a vazut nicodata la sedintele BPN, desi este vicepresedinte al partidului.

"Emil Boc este unul dintre membrii PNL, este alaturi de aceasta formula. Vom vedea ce va decide domnia sa, daca va dori sa candideze sau nu. (...) Nu functia (n.r. vicepresedinte PNL) il face pe om. Eu nu l-am intalnit niciodata la sedintele BPN.", a spus Gorghiu.

Intrebata despre functia de conducere pe care Roberta Anastase o are in PNL, Gorghiu a subliniat ca nici aceasta nu mai este in prim-planul partidului, aratand ca a inteles ca imaginea sa poate dauna PNL-ului: "Doamna Anastase a ales sa faca un pas in lateral".

Co-presedintele PNL a vorbit si despre tensiunile care au existat in partid in urma stenogramelor aparute in presa in care Teodor Atanasiu era cel putin critic la adresa democrat-liberalilor.

"Important este sa rezolvi toate problemele in interior. Sunt si sincope. Sunt momente in care te mai enervezi, momente in care rezonezi. Am depasit momentul neplacut care a iesit in spatiul public.

Cred ca in fiecare partid sunt momente mai tensionate sau mai putin tensionate.

Ducem fuziunea la bun-sfarsit. Am fost in Baragan. N-am fost foarte incantata de tot ce am vazut acolo in filiale. E nevoie de mai mult.

Avem aproape desemnati candidatii in toate filialele. Vor mai fi propbabil pierderi colaterale", a spus Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.