Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu anunță numele viitorului prim-ministru de la PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
gorghiu Inquam Photos

Senatorul liberal de Timiş Alina Gorghiu, fost lider al PNL, spune că îşi doreşte pentru România un guvern liberal, şi nu unul tehnocrat şi că preşedintele PNL, Ludovic Orban, poate oricând să preia conducerea executivului.

Citește și: Guvernul din Polonia ȘOCHEAZĂ: solicită cetățenilor să se înmulțească ca iepurii/VIDEO

Citește și: ANAF confirmă CATASTROFA anunțată de ministrul Finanțelor: Peste DOUĂ MILIOANE de salariați nu au contribuțiile sociale plătite - DOCUMENT

”Moş Crăciun poate veni în orice zi în România şi în politica românească. Dacă vine moţiunea şi trece, îmi doresc un guvern liberal, cu un prim-ministru liberal, nu tehnocrat”, a declarat senatorul de Timiş.

Gorghiu a spus că PNL are toate ”ingredientele” pentru o guvernare.

”Avem toate ingredientele pentru o guvernare sănătoasă în acest moment, avem comisii de specialitate care lucrează la foc continuu, la proiecte, pentru îmbunătăţirea, actualizarea programului de guvernare, avem un preşedinte care oricând ar putea prelua portofoliul de prim-ministru”, a declarat fostul lider liberal.

Întrebată dacă PNL are un Guvern din umbră, Gorghiu a spus că acest lucru ar însemna ”să ne omorâm între noi”.

”Nu, nu (nu avem Guvern din umbră – n.r.), pentru că asta ar însemna să începem să ne omorâm între noi. În momentul în care încep deja să fie repartizate informal portofolii, începe o competiţie internă care poate genera monştri”, a completat Alina Gorghiu.

PNL a anunţat iniţierea moţiunii de cenzură şi organizarea de proteste în stradă, urmare a măsurilor fiscale adoptate de Guvern. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că pentru moţiunea de cenzură se va apela la ”susţinerea fiecărui partid politic şi a fiecărui parlamentar”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.