Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, despre modificarea Constituției: 'Când se va face, vă asigur că va avea o puternică amprentă liberală'

Facebook
Alina Gorghiu

Preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu a declarat, marţi, la Vila Florica, la aniversarea a 147 de ani de la înfiinţarea formaţiunii, că modernizarea Constituţiei este un pas necesar şi acum, iar revizuirea legii fundamentale, când se va face ea, va avea o puternică amprentă liberală. Nu am niciun fel de îndoială, în 2024 PNL va fi singurul partid de dreapta, a mai spus aceasta, în discursul din cadrul evenimentului.

"Sărbătorim anul acesta 147 de ani de la înfiinţarea PNL şi s-au împlinit exact 100 de ani de când în 1922 începea marea guvernare liberală, moment de referinţă al unei perioade de modernizare şi unificare, decada Brătienistă, şi ne dorim o nouă decadă liberală pentru România”, a spus preşedinta PNL Argeş.

Ea a a vorbit despre Constituţia liberală din 1923, care a servit bine ţara, modernizarea Constituţiei.

”Modernizarea Constituţiei este un pas necesar şi acum, iar revizuirea, când se va face ea, vă asigur că va avea o puternică amprentă liberală”, a precizat Gorghiu. Preşedintele PNL a menţionat că a fost o decadă de reforme în toate instituţiile statului şi a fost edificat un sistem puternic de alianţe de securitate.

”Sunt lucruri mari care nu pot fi făcute de pe o zi pe alta nici acum, se întind dincolo de alegerile din 2024 şi sunt asumate de PNL, pentru că noi nu am fugit niciodată de răspundere şi am luat decizii bune pentru ţară chiar dacă nu au fost întotdeauna cele mai bune pentru PNL”, a mai afirmat Alina Gorghiu.

Ea a precizat că PNL a încheiat alianţe politice necesare pentru a îndeplini marile obiective naţionale şi a asigurat stabilitatea politică.

”Nu am niciun fel de îndoială, în 2024 PNL va fi singurul partid de dreapta”, a mai spus Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.