Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, dezvăluire explozivă: Lideri PSD spionează adversari, afacerişti şi ziarişti

alina gorghiu

Alina Gorghiu, copreşedinte PNL, îi dă o replică dură lui Victor Ponta, după ce premierul a afirmat că nu poţi fi arestat pentru că ţi-ai spionat iubita. Liderul PSD se referea la cazul lui Gheorghe Nichita, primarul Iaşului, care a fost săltat de DNA sub acuzaţia că a folosit poliţia locală pentru a-şi spiona amanta.

Vezi şi: REACȚIA lui Ponta la Gheorghe Nichita și spionarea amantei

Potrivit copreşedintelui PNL, răspunsul premierului referitor la cazul primarului Nichita "întrece în cinism și ticăloșie chiar și cele mai josnice acțiuni împotriva ideii de libertate într-un stat democratic".

"Domnule Ponta, persoanele urmărite și terorizate de primarului Iașului, din bani publici cu ajutorul poliției locale, în cârdășie cu clanuri interlope, sunt cetățeni ai României, cu care dumneavoastră, ca șef al Executivului, politician, ca om, ar trebui să fiți solidar. Prin bagatelizarea subiectului, prin modul în care vă prefaceți că nu înțelegeți gravitatea subiectului, nu faceți decât să deveniți complice cu o practică despre care se spune că nu este străină nici altor colegi ai dumneavoastră", afirmă Alina Gorghiu, într-o postare pe Facebook.

Vezi şi: Nichita nu urmărea doar fosta amantă. Un europarlamentar ar fi fost filat tot la ordinul edilului

Alina Gorghiu face o dezvăluire explozivă. Potrivit acesteia, există informaţii că şi alţi lideri ai PSD folosesc tehnici asemănătoare cu ale primarului Nichita pentru a-şi spiona adversarii politici, mediul de afaceri şi mass-media.

"Faptul că adversarul dumneavoastră politic, Cătălin Ivan, a acuzat aceleași metode de monitorizare, urmărire și intimidare din partea primarului din Iași ne poate explica de ce nu simțiți nevoia normală de a condamna un comportament aberant al unui edil și lider marcant al PSD. Știți, la fel ca și mine, că în mediul informal, există suspiciuni că și alți colegi de-ai dumneavoastră practică metode asemănătoare, uneori cu ținte politice, mai ales din cadrul opoziției, din mediul de afaceri sau mass media. Îmi place să cred că aceste informații nu sunt adevărate și că dumneavoastră sunteți străin de ele, dar, reacțiile pe care le aveți ridica anumite semne de întrebare", mai afirmă Gorghiu.

Copreşedintele PNL denunţă modelul de stat-mafiot promovat de PSD şi susţine că românii îi vor da premierului unui răspuns adecvat prin vot.

Vezi şi: Scandalul ia amploare la Iasi: Acuzatii noi la adresa lui Nichita

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.