Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, diagnostic psihiatric pentru UNPR şi ALDE

gorghiu alina

Deşi aflată într-o vizită în SUA, Alina Gorghiu continuă războiul cu PSD pe tema legii pentru alegerea primarilor. Copreşedintele PNL îi critică şi pe aliaţii social-democraţilor - UNPR şi ALDE -, despre care spune că formează o "coaliţie împotriva electoratului".

"Votul într-un singur tur favorizează partidele mari precum PNL și PSD și le defavorizează pe celelalte. Este de neînțeles de ce ALDE şi UNPR, profund dezavantajate de acest sistem de vot, preferă să rămână captive intereselor electorale ale PSD. Ori suferă de sindromul Stockholm și nu se pot elibera, ori colaborează conștient la propria dispariție de pe scena politică. Susținerea votului în două tururi ar fi fost o bună oportunitate pentru a arăta că au coloană vertebrală. Mă îndoiesc că o vor face. Este, până la urmă, dreptul lor de a rămâne, până la eșecul electoral, PSD 2 și PSD 3", scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

Vezi şi: Alina Gorghiu, în vizită în SUA. Prima întâlnire, una simbolică

Potrivit copreşedintelui PNL, PSD deja pierde mai mult prin menținerea votului într-un singur tur, decât prin schimbarea sistemului de alegere a primarilor. Gorghiu susţine că "PSD tratează electoratul drept dușman, iar acest lucru i-a fost fatal de fiecare dată".

"Boicotarea alegerilor locale de către PSD, în cazul revenirii la votul în două tururi, e o afirmație pentru consum extern, pentru socialiștii europeni. Nu poate fi luată în serios iar primii care n-o iau în serios sunt chiar primarii PSD", mai spune Alina Gorghiu.

Vezi şi: OFICIAL - UNPR a decis strategia pentru alegeri. 'Noi nu boicotăm niciodată'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.