Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu îl DISTRUGE pe Dacian Cioloș: 'Nu va avea succes, intuiesc un eșec'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș Alina Gorghiu Dacian Ciolos

Fostul lider liberal Alina Gorghiu a reacționat după ce Dacian Cioloș a anunțat lansarea unui proiect politic. Senatorul liberal declarat vineri, la Timişoara, că PNL l-a susţinut necondiţionat pe fostul premier Dacian Cioloş şi de multe ori a „strâns din dinţi”, iar acesta ar fi trebuit să „întoarcă serviciile” şi să se înscrie în partid.

Ministrul Educatiei, solicitare de ULTIMĂ ORĂ privind lucrarea științifică a lui Sorin Grindeanu

„Dacian Cioloş a anunţat ieri că îşi va face un ONG cu valenţe politice. Domnul Cioloş a fost prim ministru al României un an de zile, iar singurul partid care l-a susţinut în mod onest, necondiţionat, a fost PNL, deşi de multe ori am strâns din dinţi, faţă de această atitudine necondiţionată. Atitudinea lui faţă de PNL a fost una ezitantă. Cred că ar fi putut să întoarcă serviciile pe care PNL i le-a făcut, înscriindu-se în acest partid. Are şi domnia sa o echipă bună, de experţi, ar fi fost un pas pe care l-aş fi apreciat, dacă venea în interiorul partidului şi ar fi întărit această echipă”, a declarat Alina Gorghiu, vineri, într-o conferinţă de presă care a avut loc la sediul PNL Timiş.

De asemenea, Alina Gorghiu a adăugat că dacă fostul premier „va merge pe ideea cu ONG-ul”, intuieşte un „eşec”: „Dacă va merge pe ideea cu ONG-ul nu cred că va avea succes, ba chiar intuiesc un eşec.”, a spus Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.