Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, mesaj pentru Dacian Cioloș: când vor internaliza liberalii Platforma 100

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
gorghiu saftoiu

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a spus că există un mare grad de compatibilitate între programul de guvernare al PNL și Plaforma 100, lansată de Dacian Cioloș.

”Am discutat despre Platforma pe care Dacian Cioloș a prezentat-o ieri, vorbim de Platforma 100. Aceste principii de guvernare sunt 100% compatibile cu ale noastre, prioritățile pe care prim-ministrul le-a expus sunt compatibile cu cele pe care PNL le susține.

Am luat decizia ca până la următorul BPN să face analiza acestei Platforme, pentru a vedea cum se integrează ideile și proiectele PNL în Platforma Cioloș”, a spus Gorghiu.

Liderul PNL a ținut să precizeze că mitingul pe care intenționează să-l organizeze în București nu este unul pro-guvernamental.

”Vreau să demontez un lucru care în spațiul public a fost alimentat de către PSD, anume că este un miting pro-guvernamental. Ați văzut solicitarea conform căreia PNL dorea să organizeze un miting pe data de 22 octombrie.

Am decis să organizăm acest miting pentru data de 5 noiembrie, pentru că săptămâna viitoare se împlinește exact un an de la Colectiv și cred că este normal să nu organizăm astfel de evenimente. Respectăm memoria celor care au murit într-un mod tragic.

Va fi un eveniment în care PNL își va prezenta candidații, va fi un eveniment de mobilizare al electoratului liberal, un eveniment în cadrul căruia vom prezenta principalele proiecte pentru următorii patru ani de guvernare liberală.

În momentul acesta nu am făcut niciun fel de invitație nici pentru Dacian Cioloș, nici pentru miniștri. Se poate supăra doamna Firea și nu ne mai dă aprobare”, a mai precizat liderul PNL, care a spus că în ședința BPN de joi va fi prezentată analiza făcută de specialiștii PNL pe Platforma lansată de Dacian Cioloș.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.