Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu de pe tocuri: Nu contează cât stai pe tocuri în faţa jurnaliştilor

Wikipedia
Alina Gorghiu

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă că prestaţia unui candidat la alegerile prezidenţiale nu poate fi judecată după cât stă, "pe tocuri", în faţa jurnaliştilor şi nici "în funcţie de câte broşe şi ceasuri scumpe are, pe care uită să le treacă în declaraţia de avere". "(...) prestaţia unui candidat la funcţia de şef de stat se evaluează în funcţie de ce şi cât ştie şi ce poată să facă bine pentru ţară", spune Gorghiu potrivit news.ro

Alina Gorghiu a declarat, joi, la Galaţi, unde se află într-o vizită electorală alături de preşedintele Klaus Iohannis, că prestaţia unui candidat la preşedinţie nu constă în "cât timp stai pe tocuri în faţa jurnaliştilor".

"Nu contează cât stai pe tocuri în faţa jurnaliştilor, prestaţia unui candidat nu se judecă în funcţie de câte broşe şi ceasuri scumpe are, pe care uită să le treacă în declaraţia de avere, prestaţia unui candidat la funcţia de şef de stat se evaluează în funcţie de ce şi cât ştie şi ce poată să facă bine pentru ţară”, a spus Gorghiu.

Senatorul liberal a declarat, totodată, că astăzi pentru a "se victimiza", Viorica Dăncilă "şi-a înscenat un drum la DNA".

"Îi transmit doamnei Dăncilă că va pierde foarte rău aceste alegeri, iar imediat după aceea va pierde şi şefia PSD", a mai spus Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.