Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu o înţeapă pe Rovana Plumb: 'Ar fi păcat să fie o copie a lui Victor Ponta'

Rovana_Plumb_tm

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Alina Gorghiu, a declarat duminică, la Topliţa, că preşedintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), Rovana Plumb, a lansat un atac nejustificat la adresa liberalilor şi i-a transmis acesteia să nu copieze stilul lui Victor Ponta şi să-şi păstreze eleganţa în discursul public. 

"Am constatat, din păcate, un atac al doamnei Plumb, în opinia noastră nu doar nejustificat, e un atac pe care pot să îl înţeleg într-o anumită măsură de legitimare a domniei sale în noua postură de preşedinte PSD. Îi doresc, însă, să nu copieze stilul lui Victor Ponta şi să încerce să îşi păstreze eleganţa la nivel de discurs politic. Ar fi păcat să fie o copie a lui Victor Ponta", a afirmat Alina Gorghiu, după o întâlnire pe care a avut-o, alături de Vasile Blaga, cu reprezentanţii liberalilor din Harghita, notează Agerpres.

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a criticat duminică poziţia liberalilor din ultimele zile faţă de Codul Fiscal şi l-a transmis acestora că atitudinea PNL nu face altceva decât "să rişte un moment favorabil important, economic şi social al României, cel mai important din cei 11 ani". 

Rovana Plumb a adăugat că "este incredibil tupeul politicianist al celor din noul PNL, care-şi reneagă propriul vot dat în Parlament". 

"Vă prezint astăzi o listă care este publică şi care apare pe site-ul Camerei Deputaţilor. Este vorba de o listă cu toţi parlamentarii PNL care au votat pentru adoptarea codurilor fiscale. O vom afişa şi noi pe site-ul partidului, pentru că este o listă care conţine numele tuturor membrilor PNL, care trebuie să fie cunoscută de către cetăţeni, şi care au votat pentru adoptarea Codurilor fiscale. 85 dintre cei 86 de parlamentari PNL prezenţi în Parlament la adoptarea Codurilor fiscale au votat "pentru"", a spus Plumb, precizând că Alina Gorghiu, copreşedinte al liberalilor, nu a fost prezentă la vot, dar "a declarat foarte clar înainte de votarea Codurilor fiscale că PNL va vota "pentru"'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.