Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu șochează: 'Doamna Prună = PSD = Cazanciuc'

click.ro
raluca pruna

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, susţinătoare a Guvernului tehnocrat, loveşte în unul dintre miniştrii preferaţi ai lui Cioloş. Potrivit acesteia, ministrul Justiţiei, Raluca "Prună egal PSD egal Cazanciuc" în domeniul răspunderii magistraţilor.

Într-o discuţie despre încrederea în Justiţie, la DCnews live, Alina Gorghiu a afirmat că PNL are, spre deosebire de PSD, un proiect de lege pentru răspunderea magistraţilor.

Vezi și: Cum poate schimba Diaspora soarta alegerilor parlamentare/ ANALIZĂ

"Avem în programul nostru proiect care se numeşte legea răspunderii magistraţilor. La PSD nu există această lege a răspunderii magistraţilor şi domnul Cazanciuc, viitor ministru al Justiţiei în Guvernul Dragnea, nu dă doi bani pe astfel de prevederi. Domnul Cazanciuc susţine că nu este nevoie. E pe aceeaşi lungime de undă cu doamna Prună. La nivel de răpundere a magistraţilor, doamna Prună egal PSD egal Cazanciuc", a declarat Gorghiu.

Ministrul Raluca Prună a afirmat săptămâna trecută că discuţiile despre o lege a răspunderii magistraţilor reprezintă un atac la adresa justiţiei. "Eu iau toate aceste discuţii cu privire la iminenţa unei legi a răspunderii magistratului ca pe un atac direct şi absolut nenuanţat la independenţa justiţiei din România. De ce spun asta? La momentul la care noi vorbim şi la care nu avem o lege specială a răspunderii magistratului, nu înseamnă că nu avem dispoziţii în lege cu privire la răspunderea magistratului", a declarat Raluca Prună la Adevărul live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.