Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu (PNL) răsucește 'cuțitul' în coasta USR-PLUS: 'Oare au citit măcar textul moțiunii de cenzură?!'

ziuadevest.ro
Alina Gorghiu

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, nu se arată impresionată de alianța dintre PSD și AUR, dar e mirată de implicarea celor de la USR-PLUS între cele două partide.

„Firească alianța PSD cu AUR pentru votarea acestei moțiuni. Ambele partide sunt anti-vaccin, anti-europene și anti-măsuri de siguranță.

Nu înțeleg ce caută USRPLUS în ecuație. Dar mai au timp până marți să conștientizeze că vor deconta aspru. Oamenii nu i-au votat ca să se alăture PSD, cel mai mare inamic al românilor.

Oare au citit măcar textul moțiunii de cenzură?! Cel mai tare sunt atacate domeniile gestionate de foștii miniștri ai USR: fonduri europene, gestionarea programelor de sprijin pentru IMM, situația din transporturi și mai ales dezastrul din domeniul transportului feroviar de persoane (cu reacțiile sfidătoare ale fostei conduceri a CFR), problemele din sănătate.

Și chiar dacă USRPLUS încearcă să minimalizeze importanța politică a alianței cu PSD și AUR, considerând că este doar un demers conjuctural, 'tehnic', o moțiune de cenzură este un act profund politic. Pe care îl faci alături de niște parteneri cu care ai valori comune, care te definesc ca partid politic", a spus Alina Gorghiu, pe pagina ei de Facebook.

  • Context: Moțiunea de cenzură a PSD a fost citită joi în Parlament și urmează să fie votată marți. Negocierile între parlamentari sunt în toi, iar potrivit calculelor înaintate de opoziție Guvernul condus de Florin Cîțu o să cadă. Pentru ca moțiunea de cenzură să fie adoptată este nevoie de 233 de voturi. USR PLUS și AUR au anunțat că vot vota moțiunea PSD, cele trei partide având aproximativ 280 de voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.