Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu pune presiune pe PSD: 'PNL așteaptă propunerea pentru portofoliul Apărării'. Ce spune despre schimbul de ministere

ziuadevest.ro
Alina Gorghiu

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a declarat miercuri că PNL aşteaptă propunerea pe care PSD o are de făcut pentru portofoliul Apărării. ea precizând că nu s-a discutat despre niciun fel de schimbare a acestui portofoliu cu alt portofoliu de la PNL.

”PNL aşteaptă propunerea pe care PSD o are de făcut pentru portofoliul Apărării. Chiar astăzi vă spune că primele şapte puncte de pe ordinea de zi a Birourilor permanente reunite, care vor fi înaintate plenului (n.r. 14 noiembrie) sunt legate de portofoliul Ministerului Apărării. Vorbim de Armată, de investiţii, de înzestrare, de achiziţii noi în domeniul Apărării. Ca atare, avem nevoie rapid de un ministru competent, de un ministru profesionist”, a spus Alina Gorghu.

Preşedintele interimar al Senatului a precizat că ”PNL respectă Protocolul coaliţiei, care prevede că acest portofoliu este la PSD şi liberalii îşi doresc să vadă propunerea cât mai repede”.

”Nu s-a discutat despre niciun fel de schimbare a acestui portofoliu cu alt portofoliu de la PNL, nu cred că aşa trebuie făcute discuţiile”, a spus ea.

Alina Gorghiu a menţionat că premierul, care deţine în acest moment interimatul la Apărare, ”este un om care vine din structura MApN, însă este foarte important ca cineva să fie propus foarte repede, pentru ca activitatea la Ministerul Apărării să fie reluată de un ministru cu atribuţii pline".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.