Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, reacție la înregistrarea publicată de AUR: 'Nu este vocea colegului meu'

Facebook
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a negat luni, la B1 Tv, că deputatul de Timiș Cosmin Șandru a încercat să mituiască un deputat AUR pentru a nu vota marți la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

AUR publică înregistrarea cu parlamentarul momit cu funcții pentru a susține Guvernul: 'Promovăm câțiva oameni unde vrei tu, nu știe nimeni'

„Este doar modalitatea domniilor lor de a atrage atenția pentru ziua de mâine, ziua în care probabil că moțiunea de cenzură va atrage toate privirile. Pentru noi agenda a fost alta, suntem destul de serioși și responsabili și nu se pune problema să cumpere un vot sau două. Diferența e una destul de mare, de câteva zeci de parlamentari.

S-a discutat despre modalitatea în care, mâine, parlamentarii PNL participă la moțiune, nu votează moțiunea. Nu e nimic nou. Disciplina de partid este limpede. Colegii care votează moțiunea este în afara partidului”, a spus Alina Gorghiu, în direct pentru B1 TV.

Și după ce au apărut dovezi privind o înregistrare audio care surprinde discuția dintre Cosmin Șandru și reprezentantul AUR, Alina Gorghiu a respins acuzațiile, susținând că de fapt nu e vocea colegului său:

„Sunt sigură că toate aceste informații pe care le aveți se vor prezenta oriunde este nevoie. Înțeleg că s-a făcut plângere, mă bucur că este o plângere. Cu cei de la AUR se pare că în condiții instituționale se poate rezolva problema, altfel domniile lor știu doar cu pumnul și bătaia.

Eu îl știu pe Cosmin Șandru. Nu este vocea colegului meu, măcar atâta lucru să poată confirma orice deputat care îl cunoaște. E un noroc că nu e vocea domniei sale”, a precizat Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.