Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu recunoaște că partidele mint: 'Toate guvernele au trecut în program numărul de km de autostradă, inutil, că nici unul nu l-a respectat'

Facebook
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, unul dintre liderii liberali, a comentat noul program de guvernare propus de coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR. Numărul de km de autostradă trecut în program este cel mai puțin important, spune Alina Gorghiu.

„Numărul de km de autostradă mi se pare cel mai puțin important lucru. Toate guvernele l-au trecut în program, inutil, că nici unul nu l-a respectat. Aș putea să mă fălesc eu acum cu 97 de kilometri de autostradă făcuți de Lucian Bode într-un an față de 90 ai PSD în trei, dar mie mi se pare că este jenant. Nu cred că cei 90 sunt importanți versus 97”, a spus Alina Gorghiu, la Jurnalul de seară de la Digi24.

Citește și: Retrageri din Senatul AUR după acțiunile Dianei Șoșoacă

PNL, USR-PLUS și UDMR au semnat luni Acordul de Guvernare. ”Programul de guvernare este finalizat în proporție de aproape 100%, fiind doar în faza unor corecții, reglaje fine, care trebuie făcute înainte de a îl prezenta public”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.