Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu: 'Teleorman merită salarii mai bune, investiţii şi o altfel de politică'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș Alina Gorghiu Dacian Ciolos

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a prezentat luni în faţa a aproximativ 300 de liberali veniţi la Facultatea de Ştiinţe şi Inginerii din Alexandria pentru a-şi susţine candidaţii la alegerile parlamentare principalele probleme pe care le au locuitorii judeţului Teleorman şi soluţiile identificate de partidul pe care îl conduce pentru redresarea situaţiei existente atât pe plan locat, cât şi la nivel naţional. Alina Gorghiu a pus accent pe crearea locurilor de muncă, pe principiile legii salarizării în domeniul bugetar, pe dezvoltarea în sectoarele sănătate, educaţie şi infrastructură, reducerea numărului de taxe şi impozite şi pe susţinerea pensionarilor.

"Aveţi 2,9% din locuitori asistaţi. Tot în Teleorman, şomajul este de 11%. Doar 54.000 de oameni au în Teleorman loc de muncă. Peste 50% din gospodării nu au canalizare. Sunt în măsură să vă rog să le transmitem tuturor care sunt priorităţile noastre. Liberalii nu pot să se adreseze doar unora. Avem obligaţia să ne adresăm tuturor. Pensionarii sunt o categorie importantă din societatea românească. Educaţia cu Dragnea şi Andronescu s-a sfârşit în România. Soluţia stă în mâinile noastre. Teleorman merită să se elibereze de sărăcie şi să aibă o reţetă a succesului şi a bunăstării. Cred că judeţul Teleorman merită o soartă mai bună. Cred că Teleormanul merită salarii mai bune, investiţii şi o altfel de politică. Cred că judeţul Teleorman este un judeţ cu un potenţial enorm, cu pământ bogat , dar cu oameni săraci", a spus Alina Gorghiu.

La finalul evenimentului de lansare a candidaţilor PNL Teleorman, au fost prezentaţi cei 11 liberali care vor intra în competiţia electorală pentru parlamentare, printre ei fiind şi consilierul premierului Cioloş, Mara Calista, care a demisionat recent din Guvern, aceasta ocupând primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.