Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu vrea să salveze Guvernul Cîțu cu ajutorul pandemiei: 'Un vot pentru moțiunea PSD este un vot contra sănătății românilor'

ziuadevest.ro
Alina Gorghiu

După nouă luni în care situația epidemiologică a fost gestionată de Guvernul Cîțu, senatoarea PNL Alina Gorghiu mizează pe cartea pandemiei ca argument împotriva moțiunii de cenzură a PSD. Gorghiu invocă acest argument la patru zile după ce liberalii au organizat un congres cu 5000 de participați, în plină explozie a cazurilor de COVID-19.

„Fix acum, când suntem la mijlocul valului 4 al pandemiei, când Guvernul trebuie să aibă puteri depline pentru a lua măsuri de urgență când situația o impune, PSD inițiază moțiune de cenzură.

PSD speculează cea mai gravă criză din ultimii 100 de ani, în loc să vină cu soluții legislative pentru stoparea pandemiei, pentru rezolvarea creșterii facturilor și pentru alte probleme cu care ne confruntăm. PSD a rămas același partid nociv, căruia nu îi pasă de români.

Fac un apel la responsabilitate din partea colegilor din Parlament.

Un vot pentru moțiunea PSD este un vot contra sănătății românilor, contra PNRR, un vot contra dezvoltării României, un vot pentru partidul stagnării, un vot care compromite orice șansă a românilor la progres”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.