Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorgiu: PSD s-a încurcat în măști! Au depășit LINIA ROȘIE a cinismului

Facebook
gorghiu

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, susține că cei de la PSD au depășit linia roșie a cinismului prin atitudinea avută în fața pandemiei și îi acuză că încearcă să adune puncte electorale din suferința oamenilor.

Citește și: DOCUMENT integral - Hotărârea de Guvern cu noile restricții și măsuri anti-COVID

”PSD s-a încurcat in măști! Așa că, ieri, l-am văzut pe dl Ciolacu cum își râde în barbă gândind că va strânge capital politic din tragedia românilor afectați de coronavirus. Este o atitudine inadmisibilă, care depășește linia roșie a cinismului și a iresponsabilității. PSD lasă, însă, întreaga răspundere a luptei cu pandemie în sarcina medicilor și a autorităților care depun eforturi disperate ca pierderile umane și economice să fie reduse la minimum.

Bineînțeles că de la așa partid, nici așteptări de rațiune nu sunt.
Dar Guvernul PNL va avea grijă să revenim cât mai repede și cât mai sigur la normalitate. Iar următorul pas privește noi măsuri de protecție a românilor. Pentru că, așa cum bine a subliniat Președintele Iohannis, este imperios ca virusul să fie ținut sub control!!! Statistica arată că, în timpul stării de urgență, Guvernul a gestionat bine situația. În starea de alertă au intervenit, însă, o serie de decizii ale CCR și modificări legislative care au făcut gestiunea pandemiei mai dificilă. Elocvent exemplul pe legea carantinei și izolării, unde acțiunile parlamentarilor din PSD, ALDE și Pro România au făcut ca promulgarea legii să fie întârziată nepermis de mult. Ei au fost cei care au fost contra măsurilor luate de specialiști, indiferent care erau acestea. Această tergiversare a fost punctul de pornire a creșterii numărului de cazuri, pentru că oamenii au refuzat să mai respecte izolarea la domiciliu și carantina.
Dragii mei, măsurile Guvernului sunt un efort comun de combatere a epidemiei. Iar responsabilitatea individuală reprezintă cel mai puternic instrument de luptă cu acest virus – trebuie să fim cu toții prudenți!
Revenirea la normalitate depinde și de fiecare dintre noi!!!
Lucrurile trebuie oricum schimbate. Acum cred că simțiți toți, inclusiv sistemul de sănătate, cât de pervers este să ai o altă majoritate parlamentară, una de stânga, care să facă orice să saboteze guvernul. Avem nevoie de forțe care să tragă în aceeași direcție!
#coronavirus #guvernareliberala #PNL #AlinaGorghiu #senatordeTimis #senatorPNL #româniaîncaresepoate”, scrie Alina Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.