Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Petre, noi detalii incendiare despre Traian Băsescu și Crin Antonescu

basescu antonescu

Traian Băsescu nu mai scapă de probleme. Este ameninţat din nou cu tribunalul. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu scoate la iveală noi amănunte din scandalul cu fostul preşedinte. Mai mult, Alina Petre l-a ameninţat şi l-a şi ironizat pe fostul şef al statului. Nici Crin Antonescu nu a scăpat.

"De ce să mă tem de ei? Suntem oameni cu toţii. Le doresc succesuri. Au părerea formată. E dreptul lor să mă dea în judecată. O să vedem cine merge la audieri. Ce să facem? Nu eu am făcut denunţul împotriva domnului Băsescu. Sunt foarte curată. Mă simt jignită de ce a spus Traian Băsescu. Şi eu l-am acţionat în judecată. Pentru mine nu înseamnă nimic acest om. Nu a lăsat nimic în spate pentru oameni. Nu a făcut nimic.", a spus Alina Măgureanu la România TV.

Citește și: Daniel Craig a refuzat 100 de milioane de euro pentru a fi iar James Bond: Cine ar putea fi alesul

Aceasta a continuat seria dezvăluirilor incendiare. " Mi-a fost teamă după incidentul din magazin. S-au făcut tot felul de speculaţii că aş fi fost eu ţinta planului acela diabolic. Sper să se ajungă la o concluzie. Nu vreau să cred că mi s-ar fi putut întâmpla aşa ceva. Nu există o protecţie a poliţiei în ţara asta. Nu cred că soţul meu şi-ar mai permite să facă ceva. Mi s-a spus să mă potolesc cumva.", a spus Alina Petre.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu l-a lovit din nou şi pe Crin Antonescu. "Nu s-a cumpărat acel apartament cu preţul care ar fi trebuit. Am dat acte în acest sens. E cuvântul meu împotriva acelui domn.", a mai spus Alina Petre.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.