Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Petre, terorizată peste Ocean: 'Îmi este teamă pentru viața mea'

enational.ro
Alina Petre Magureanu

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu trece prin clipe grele. Alina Petre a fost pozată în timp ce se afla pe o plajă privată în Statele Unite, iar acum îl ameninţă pe cel care a imortalizat-o. Spune că îi va face plângere penală şi că îi este teamă de tot ce s-a întâmplat.

"Este vorba de ameninţări din partea fostului meu soţ. Altfel nu îmi explic. S-au făcut poze pe o plajă privată de aici din Statele Unite. Nu este vorba de un paparazzi. Se tem de dezvăluirile pe care le voi mai face procurorilor. Îmi este teamă pentru că aici sunt cu mai mulţi prieteni, dar şi cu fetiţa mea. ", a spus Alina Petre la RTV.

CIteşte şi: Lindsay Lohan e în stare de şoc: Iubitul a vrut s-o UCIDĂ

Dar asta nu e tot. Blonda ameninţă cu noi dezvăluiri pe care urmează să le facă în faţa procurorilor. "Voi mai face şi alte denunţuri. Nu pot spune despre cine este vorba, dar vor fi dosare despre care nu s-a vorbit deloc până acum", a mai spus Alina Petre.

”Presiunile și amenințările din partea Familiei Măgureanu asupra mea continuă de peste 2 ani de zile, mai precis din momentul în care mi-am "permis" să ies din acea familie. Sunt urmărită peste tot unde merg în lume, primesc amenințări atât fizice cât și prin tot felul de mijloace de comunicare, sunt împiedicată să-mi trăiesc viața normal și să muncesc.

Aceste presiuni sunt făcute în primul rând pentru mă discredita și pentru a mă face să renunț la calitatea de martor în procesele de corupție în care sunt implicați acești oameni și câteva personalități politice, unele dintre ele nedezvăluite până acum presei.

CIteşte şi: Omul lui Dacian Cioloş anunţă cutremurul: Ce se va întâmpla la una dintre cele mai mari companii

În altă ordine de idei, pentru cei interesați de cancan, sunt o femeie liberă din momentul depunerii primei medieri pentru divorț, respectiv din luna mai 2014. Astfel, pot să fiu cu oricine și oriunde aleg eu, chiar dacă fostul soț m-a amenințat că el și tăticul său reprezintă "Legea" în România și că voi fi forțată să mă întorc la el și să-mi retrag denunțurile făcute, care, citez, "oricum nu vor fi luate în considerare". Îi reamintesc, pe această cale, că "altcineva" este "inițiatorul" acestora și că rechizitoriile vor cere de la 4 ani în sus, din ce spune "lumea".”, scrisese, anterior, pe Facebook, Alina Petre.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.