Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Rotaru a terminat pe locul 9 în finală la săritură în lungime, la CM de sală de la Birmingham. România, fără medalii

rtv.net
atletism obstacole

Atleta Alina Rotaru s-a clasat, duminică, pe locul 9 în finală la săritură în lungime, la Campionatele Mondiale de sală, de la Birmingham. România se întoarce fără medalie de la competiţia din Marea Britanie. Alina Rotaru a reuşit sărituri care au măsurat 6,37 metri şi 6,41, cu care nu a ajuns între primele opt clasate, care continuă lupta pentru medalii la ora transmiterii acestei ştiri. Rotaru a încheiat pe locul 9.

Alina Rotaru a fost ultima reprezentantă a României la CM de sală de la Birmingham, de unde delegaţia tricoloră se întoarce fără medalie. În primele trei zile de competiţie, Andreea Panţuroiu s-a clasat pe locul 4 în finală la triplusalt, cu cea mai bună performanţă personală (14,33 metri), în timp ce Claudia Bobocea a fost pe locul 13 la 3.000 metri (9:23.70 minute) şi a ratat finala la 1.500 metri (4:24.60 minute, locul 9 în seria a doua), iar Anamaria Nesteriuc s-a clasat pe locul 7 în seria a treia la 60 metri garduri (8.32 secunde), ratând semifinalele, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.