Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Allen Coliban anunţă că Primăria Braşov a câştigat procesul cu firma care administrează parcările din municipiu: Revine tarifarea anterioară procesului

Primaria Brașov
Primaria Brașov

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, anunţă că Primăria Braşov a câştigat procesul cu firma care se ocupă cu administrarea parcărilor, astfel de că marţi revine tariful anterior procesului de luni până sâmbătă între orele 08:00-20:00, conform news.ro.

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, a anunţat că instanţa de judecată a dat câştig de cauză, definitiv, Primăriei Braşov, în conflictul cu firma P&P care administrează parcările din oraş.

”Am câştigat primul proces cu P&P - decizie definitivă! De mâine, revenim la tarifarea de luni până sâmbătă între orele 08:00-20:00 (faţă de non-stop cum este acum). O nouă modificare importantă este legată de noţiunea de “riveran”. Abonamentul tip riveran se eliberează persoanelor fizice care au domiciliul sau reşedinţa în zona parcării. Acestea pot parca pe o rază de 200 de metri de această adresă. Societatea P&P a fost notificată să schimbe panotajul cu tarifele şi, dacă încasează sume de bani pentru parcare în afara programului, trebuie să le restituie în termen de 24 de ore”, a anunţat Allen Coliban pe pagina sa de Facebook, luni.

Edilul aminteşte că, în 4 septembrie 2020, prin contract pentru delegarea gestiunii, au fost concesionate, pe o perioadă de 10 ani, 10.200 de locuri publice de parcare din municipiul Braşov. Contract care a venit cu schimbări pe care cetăţenii nu le-au considerat corecte.

”În 27 Septembrie 2020 am devenit primarul Braşovului şi am promis să mă lupt pentru ca interesul braşovenilor să primeze, inclusiv în acest contract “moştenit”. La sfârşitul lunii noiembrie 2020, am reuşit să conving Consiliul Local să adopte o hotărâre care modifica regulamentul de parcare, principalele modificări vizând perioada de tarifare şi redefinirea noţiunii de riveran. Concesionarul P&P a atacat această hotărâre şi, în primă instanţă, a obţinut anularea ei. Azi, la recurs, instanţa ne-a dat dreptate, iar decizia obţinută este definitivă”, mai anunţă Allen Coloban.

Primarul din Braşov mai anunţă că în data de 31 mai a.c. a fost stabilit termen în procesul cu P&P de reziliere a contractului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.