Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Allianz-Ţiriac include riscul de infectare cu COVID-19 în acoperirile poliţelor de călătorie în străinătate

Allianz-Ţiriac include riscul de infectare cu noul coronavirus în acoperirile poliţelor de călătorie în străinătate, aflate în vigoare sau nou încheiate, a anunţat luni compania.

Potrivit sursei citate, în cazul poliţelor în vigoare, acoperirea va fi extinsă fără niciun cost suplimentar pentru clienţii care deţin o asigurare pentru călătorie unică în scop turistic sau o asigurare pentru călătorii multiple, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Atac sângeros în oraşul canadian Quebec - 7 victime! Poliţia a anunţat că a arestat un suspect

"Poliţele de călătorie emise de Allianz-Ţiriac vor acoperi cheltuielile medicale şi de repatriere aferente îmbolnăvirii cu COVID-19, iar pentru clienţii care aleg clauza storno vor fi acoperite şi cheltuielile aferente anulării sau întreruperii călătoriei. Excepţie fac călătoriile în SUA şi Canada, precum şi cele în ţări aflate în stare de urgenţă în ziua anterioară intrării în vigoare a fiecărui risc asigurat. Riscul este însă acoperit dacă starea de urgenţă este declarată atunci când asiguratul este deja în ţara de destinaţie", se menţionează în comunicat.

Totodată, Allianz-Ţiriac a decis să elimine restricţiile de vârstă la încheierea poliţelor de călătorie clasice, care au drept scop protecţia în cazul unei călătorii unice.

Allianz-Ţiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare şi asigurări şi cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.