Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Alocațiile copiilor sunt în pericol' - Guvernul Dăncilă, somat din PNL să dea o Ordonanță de Urgență

CNMR
copii scoala elevi

Deputatul liberal Robert Sighiartău cere Guvernului să dea ordonanţă de urgenţă pentru ca alocaţiile pentru copii să crească de la data de 1 martie, "aşa cum s-a prevăzut şi s-a adoptat în Parlament".

"Somez Guvernul României să convoace de urgenţă şedinţă de Guvern în care să dea OUG şi să se specifice foarte clar că alocaţia copiilor va creşte de la 1 martie. Pentru că, în acest caz, copiii îşi vor primi alocaţia, aşa cum prevede amendamentul care a fost adoptat de plenul Parlamentului. Somez Guvernul să se întrunească rapid în şedinţă şi să dea ordonanţă să crească alocaţiile de la 1 martie, aşa cum s-a prevăzut şi s-a adoptat de Parlament", a declarat vineri Sighiartău la Palatul Parlamentului, conform agerpres.ro.

Corina Crețu, atac devastator la adresa Guvernului și a lui Dragnea! Avertismentul comisarului european: 'Ne va costa mulți ani de acum încolo'

Potrivit acestuia, alocaţiile copiilor sunt "în pericol". 

"Alocaţiile copiilor sunt în pericol. Cu toate că în amendamentul PNL care a trecut de plenul Parlamentului se prevedea foarte clar că alocaţiile copiilor se vor majora de la 1 martie 2019 şi erau prevăzuţi şi banii pentru luna martie, actualul Guvern nu a dat ordonanţă de urgenţă în care să se specifice foarte clar că aceste alocaţii pentru copii vor creşte de la 1 martie, iar acest lucru este extrem de urât, pentru că Dragnea-Dăncilă îşi bat joc de copii. Suntem în 1 martie, alocaţiile s-au majorat conform plenului Parlamentului, datorită amendamentului PNL, iar ei nu au vrut să dea ordonanţă de urgenţă în care să se specifice clar acest lucru", a afirmat Sighiartău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.