Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alte două cadre didactice şi cinci elevi confirmaţi cu COVID-19 la Suceava

Facebook
covid 19 coronavirus

Cinci elevi şi două cadre didactice au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, cu noul coronavirus, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, potrivit Agerpres.

Este vorba despre trei elevi de la Colegiul agricol "Vasile Lovinescu" din Fălticeni, unde orele se vor desfăşura online în următoarele 14 zile, iar un al patrulea este de la Şcoala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" din Fălticeni, care este deja în scenariul roşu.

Citește și: Medicul Virgil Musta, semnal de alarmă: 'Este un moment dificil!’

Totodată, a fost depistat pozitiv la SARS-CoV-2 un elev de la Şcoala Gimnazială nr. 3 din Suceava, care era deja izolat la domiciliu pentru că unul dintre părinţi era pozitiv.

În ceea ce priveşte cadrele didactice, au fost depistaţi pozitivi la noul coronavirus o educatoare de la Grădiniţa cu Program Prelungit "Bambi" din Vatra Dornei şi un profesor de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Suceava.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava a spus că s-au mai confirmat cazuri de COVID-19 în mai multe instituţii publice, în ultimele 24 de ore, câte două-trei cazuri, la Direcţia Silvică, Direcţia Regională Antifraudă, APIA, Ocolul Silvic Vatra Dornei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.