Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alteța Sa Regală Principele Radu a efectuat o vizită în Republica Federală Germania

În zilele de 26 și 27 aprilie 2023, Alteța Sa Regală Principele Radu s-a aflat într-o vizită în Republica Federală Germania, la Berlin și Hanovra.

A fost a patra vizită externă a Familiei Regale în anul 2023, după participarea Principelui Radu în Grecia, la funeraliile regale de la Atena (ianuarie) și în Republica Moldova, la Forumul Economic sub auspicii regale (februarie) și după vizita Custodelui Coroanei în Suedia (martie), conform romaniaregala.ro.

A fost, de asemenea, a 17-a vizită a Familiei Regale în Republica Federală Germania, în ultimii 25 de ani.

În ziua de 26 aprilie 2023, la Hanovra, Principele Consort a vizitat sediul istoric al companiei Pelikan, fondată în anul 1838. Alteța Sa Regală a fost întâmpinat de Jens Kollecker, Chief Operating Officer, Robert Bierbüsse, Chief Sales & Marketing Officer, Jens Meyer, Global Marketing Manager Fine Writing, Wilfried Leuthold, Archive Pelikan TintenTurm, și de Judith Fobbe, Product Manager.

La vizită au luat parte Horațiu Nicolau, director general al Pelikan-Herlitz România, Ion Tucă, Șeful Administrației Proprietăților Regale, și Traian Sârcă, cancelar al Casei Majestății Sale. Principele Radu a vizitat Pelikan TintenTurm (un district din centrul orașului Hanovra construit de companie în secolul al XIX-lea) și Muzeul Pelikan.

Compania Pelikan-Herlitz România are calitatea de Furnizor al Casei Regale și a creat în memoria Regelui Mihai I un stilou care poartă numele, semnătura și cifrul Suveranului. Principele Consort a purtat un dialog cu conducerea companiei pe teme referitoare la proiectele sociale și educaționale ale grupului, cu precădere cele legate de tânăra generație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.