Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alunecare de teren între Reşiţa şi Bocşa. Traficul rutier este blocat

https://www.pressalert.ro/2018/03/drum-dintr-o-zona-turistica-populara-blocat-dupa-ce-tone-de-pietre-au-cazut-de-pe-un-versant-foto/
drum pietre

O alunecare de teren s-a produs, sâmbătă, între Reşiţa şi Bocşa, pe DN 58B, iar drumarii şi pompierii au sosit la faţa locului pentru a curăţa şoseaua. Nimeni nu a fost rănit, însă circulaţia rutieră este blocată, scrie news.ro.

Potrivit reprezentanţior Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, alunecarea de teren s-a produs sâmbătă, pe DN 58B, pe drumul ce leagă Reşiţa de Bocşa. În urma acesteia, s-a blocat drumul.

”Acţionează SDN, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa şi echipaj IPJ. Nu sunt victime”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Şi Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat şoferii să ocolească zona.

Citește și: Trei școli din Brașov dau afară elevii cu medii sub 8. Asociațiile de elevi din România cer Ministerului să trimită corpul de control

”Traficul este blocat acum pe DN 58B, între Reşiţa şi Bocşa, în urma unei alunecări de teren, ebulmentul acoperind carosabilul în totalitate. Se intervine prin grija SDN Caransebeş”, a transmis DRDP.

Bucăţile mari de stâncă şi pământ s-au rostogolit pe ambele benzi de circulaţie. Şoferii sunt îndrumaţi pe drumuri laterale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.