Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am jucători care nu înţeleg că a început campionatul, practicăm un fotbal haotic, spune tehnicianul Dinamo după remiza cu Poli Iaşi

Agerpres
Adrian Mihalcea

Tehnicianul dinamovist Adrian Mihalcea a declarat, duminică, după meciul cu Poli Iaşi, scor 1-1, că echipa sa joacă un fotbal haotic şi că jucătorii nu înţeleg că s-a reluat campionatul. El a vorbit şi despre plecarea lui Riccardo Piscitelli, potrivit news.ro

“Am arătat în continuare ca o echipă timorată. Ne apărăm, dar avem probleme mari la construcţie. Suferim enorm. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic. Trebuie să ducem lupta până la final. Din păcate am jucători care nu înţeleg că a început campionatul şi că trebuie să ne ajutăm. Avem foarte mulţi care în ultima perioadă joacă destul de slab. Problema e mentală. Să se mai trezeazcă şi ei. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Mă îngrijorează jocul nostru. Nu reuşim nici să înscriem, nici să ţinem mingea, nici să construim.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

Singurul plus este că ne apărăm destul de bine. Cu atitudinea multora din meciul de astăzi... nu se ridică la nivelul aşteptărilor. (...) M-am trezit cu un minut înainte de antrenament şi nu ştiam de ce lipseşte Piscitelli. A considerat că nu mai vrea să stea. Suntem şchiopi. Suntem puţini”, a spus Mihalcea în direct la Digi Sport.

Întrebat de eventualitatea despărţirii de Dinamo, el a răspuns: “Eu să renunţ? Nu, de ce? Doar conducerea dacă vrea. Dar din partea mea nu şi cred că nici din partea conducerii”.

Formaţia Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a noua a play-out-ului Ligii I.

Au marcat Sorescu ’10 pentru gazde şi Andrei Cristea ’85 pentru oaspeţi, ambii din penalti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.