Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AM POCA anunţă lansarea caravanelor de informare

inquamphotos.com / Octav Ganea
sevil shhaideh

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capacitate Administrativă (AM POCA) derulează proiectul „Sprijin pentru activitățile de publicitate, informare și comunicare ale AM POCA, cod SIPOCA 38”. Una dintre activitățile majore ale acestui proiect vizează organizarea unor evenimente de tip caravană în mai multe orașe din regiunile României, ce au ca scop transmiterea optimă a informaţiilor relevante privind POCA 2014-2020, astfel încât să se asigure o utilizare eficientă a fondurilor alocate.

Primul eveniment din seria acestor caravane a avut loc la Târgoviște în data de 12 mai 2017, începând cu ora 11:00 in Sala Mare a Hotelului Nova, cu participarea ministrului delegat pentru Fonduri Europene, doamna Rovana Plumb și a altor reprezentanți din conducerea ministerului.

La conferință au participat: primari din localitățile vizate, președinți și consilieri ai consiliilor județene, experți din departamentele de accesare fonduri europene din cadrul instituțiilor publice locale, presă locală. În cadrul acestui eveniment au fost prezentate aspecte cu privire la tipul și intervențiile care pot fi susținute din POCA, structura POCA 2014-2020, stadiul implementarii programului, instrumente de comunicare ce pot fi utilizate de beneficiarii și potențialii beneficiari POCA, precum și aspecte referitoare la depunerea cererilor de finanțare și implementarea proiectelor.

Programul Operaţional Capacitate Administrativă beneficiază de o alocare financiară în valoare de 553,19 milioane euro din Fondul Social European pentru perioada 2014-2020. Mai multe tipuri de beneficiari pot obține finanțare în cadrul programului: autorități și instituții publice centrale, autorități administrative autonome, ONG-uri, parteneri sociali, instituții de învățământ superior acreditate și de cercetare, Academia Română, autorități și instituții publice locale de la nivelul județelor și municipiilor, autorități și instituții publice locale beneficiare ITI (Investiţii teritoriale integrate), instituții din sistemul judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.