Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am reuşit să joc aşa cum mi-am dorit, a declarat Federer după revenirea victorioasă în circuit

roger federer

Tenismanul elveţian Roger Federer s-a declarat mulţumit de evoluţia sa în primul meci pe care l-a disputat după mai mult de treisprezece luni de pauză şi două operaţii la genunchi, miercuri, la Doha, unde l-a învins în trei seturi, 7-6 (10/8), 3-6, 7-5, pe britanicul Daniel Evans, calificându-se în sferturile de finală ale acestei competiţii din circuitul ATP, potrivit Agerpres.

"Sunt foarte mulţumit de felul în care am gestionat momentele dificile. Nu am avut impresia că jocul meu se destramă cu cât punctele devin mai importante. Am reuşit să joc aşa cum mi-am dorit, ceea ce este întotdeauna un semn bun, mai ales venind după luni de antrenamente.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

Faptul că nu am făcut nicio dublă greşeală în două ore şi 20 de minute, pentru primul meu meci, este un semn că genunchiul meu se comportă foarte bine la serviciu, ceea ce este crucial", a declarat Federer, care a reuşit 13 aşi în faţa lui Evans.

Campionul din Ţara Cantoanelor, în vârstă de 39 ani, aflat acum pe locul al şaselea în ierarhia mondială, disputase ultimul său meci oficial la Australian Open 2020, unde s-a oprit în semifinale. El îl va înfrunta în turul următor la Doha pe georgianul Nikoloz Basilaşvili (42 ATP), care l-a învins în două seturi, 6-2, 6-2, pe tunisianul Malek Jaziri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.