Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am trăit s-o auzim şi p-asta: Cristiano Ronaldo îl laudă pe Leo Messi / VIDEO

www.agerpres.ro
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Leo Messi, marele sau rival din fotbal. Portughezul a precizat, intr-un interviu pentru Fox Sports Argentina, ca nu este prieten cu Messi, dar ca are o relatie foarte buna cu acesta, conform ziare.com.

"Avem o relatie buna pentru ca am fost alaturi in atat de multe momente, la festivitati de premiere de exemplu, sunt zece ani de cand suntem impreuna intotdeauna in astfel de momente. Adevarul este ca am o relatie foarte buna cu el. Cu prietenii mei ma intalnesc, luam masa impreuna, iar cu el nu este asa, dar il respect si il consider un coleg de profesie, nu un rival pentru ca nu imi place acest cuvant. Nici comparatiile nu imi plac, dar fac parte din fotbal, din aceasta industrie.

Evident ca imi place cum joaca, imi plac toti fotbalistii mari, iar el este unul dintre ei. Sigur ca imi place si ma bucur cand pot sa il vad, pe el si pe ceilalti jucatori mari. El nu a vorbit niciodata urat despre mine, despre familia mea, cum sa nu imi placa de un asemenea om? Dimpotriva, atunci cand este intrebat de Cristiano are numai cuvinte pozitive, asa ca relatia mea cu el este cordiala si ne respectam reciproc", a declarat Ronaldo.

Fotbalistul celor de la Real Madrid pune informatiile privind neintelegerile dintre el si Messi in seama jurnalistilor care cauta sa isi vanda produsele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.