Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am trăit să o vedem și pe asta! Rușii îi acuză pe americani de FAKE NEWS: 'Dezvăluirile despre videoclip sunt aiureli'

Instagram
Serghei Lavrov

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a respins vineri acuzaţiile Statelor Unite conform cărora Rusia pregăteşte un video trucat ca pretext pentru atacarea Ucrainei, transmite agenţia de presă RIA, preluată de Reuters. El a susţinut că dezvăluirile făcute de americani sunt "aiureli", relatează Agerpres.

Washingtonul a anunţat joi că potrivit serviciilor de informaţii americane Moscova are un plan care presupune folosirea unei înregistrări video trucate cu efectele unei explozii asupra unor victime ruse pentru a justifica o invazie în Ucraina.

Intenţiile agresive ale Rusiei sunt indicate, după aprecierile occidentale, şi de concentrarea a peste 100.000 de militari ruşi la frontiera ucraineană, deşi Moscova dezminte că ar intenţiona să lanseze un atac. Partea rusă pretinde însă ca NATO să garanteze că nu va accepta Ucraina ca membru.

Americanii nu au fost capabili să prezinte dovezi cu privire la asemenea acuzații. Presa americană a criticat Departamentul de stat al SUA, iar oficialii americani au început apoi să acuze presa americană că e aservită Kremlinului.

Vezi și: Puși să prezinte DOVEZI că rușii vor să invadeze Ucraina, americanii NU au așa ceva și ACUZĂ presa AMERICANĂ că ține partea Kremlinului - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.