Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amanta lui Nichita confirmă STIRIPESURSE.RO: 'Am fost bătută'

samson adina

STIRIPESURSE.RO publica în urmă cu trei zile o informaţie în premieră, citând surse din Poliţia Iaşi: fosta amantă a primarului Gheorghe Nichita a fost bătută de edil, iar scandalul a fost muşamalizat. Adina Samson a confirmat informaţia marţi dimineaţă, la sosirea la serviciu.

Vezi şi: SCANDALUL ia amploare la Iaşi - ACUZAŢII noi la adresa primarului: A bătut-o şi s-a muşamalizat

"Am fost ameninţată cu moartea. A trimis un individ să mă ameninţe, eram cu sora mea. M-a cerut în căsătorie de nenumărate ori. Eu l-am refuzat. Cum să mă căsătoresc cu acest om? M-a şi lovit. Din cauza geloziei, mi-a dat două palme, într-un apartament. Mi-a zis că dacă mă mărit cu el, o să-mi dea un apartament de serviciu şi o să-mi facă diferite afaceri. El mergea la psiholog ca să-şi rezolve problemele din copilărie. Părea un om mormal la început, care ştie ce vrea de la viaţă. De asta mi-a plăcut de el la început. Eram urmărită, am fost bătută. Primarul Nichita mi-a spus că el este singura mea opţiune în viaţă, atunci când i-am transmis că vreau să am o relaţie cu altcineva, o relaţie normală, să fac un copil... Am făcut plângere la parchet", a spus Adina Samson, potrivit Realitatea TV.

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, este cercetat de DNA sub control judiciar pentru că a folosit poliţia locală să-şi spioneze amanta. Ancheta DNA este derulată de structura centrală a Direcţiei, ca urmare a unei plângeri depuse de Adina Samson, fosta iubită a edilului, director în cadrul primăriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.