Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amănunte incendiare ale divorţului verii: Vedeta acuzată că şi-a înşelat soţul într-o mașină dă detalii

divort

Ies la iveală noi amănunte incendiare despre divorţul acestei veri. O celebră cântăreaţă, acuzată că şi-a înşelat soţul, s-a decis să dea 'cărţile pe faţă'. Maria Constantin a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Marcel Toader. Cântăreața a răspuns și la întrebarea dacă l-a înșelat pe încă soțul ei.

Citeşte şi: CIRC TOTAL la echipa naţională: Ce CADOU i-a făcut un jurnalist celebru lui Christoph Daum / VIDEO

Blondina a dezvăluit că decizia de a se despărți a aparținut amândurora, iar motivele pentru care și-au spus adio au fost momentele de neajunsuri, orgoliu, dar și de încăpățânare. Maria Constantin susține că nu l-a înșelat pe Marcel Toader pentru că ea nu ar putea înșela pe cineva pe care iubește din suflet. Maria Constantin și Marcel Toader erau conștienți de problemele lor din cuplu, iar cei doi ajunseseră să aibă o căsnicie doar în acte. Din declarațiile cântăreței, cei doi nu mai erau fericiți împreună.

”Simțeam că ceva nu e în regulă. Nu mai era ca la început. Am ajuns la un punct în care să recunoaștem amândoi că aveam o căsnicie doar în acte. Las de la mine, dar în interiorul meu se acumulează o mulțime de sentimente. Problemele sunt că ajunsesem să nu mai fim fericiți unul lângă celălalt. Au fost momente de neajunsuri, momente de orgoliu, încăpățânare. Mi-am dorit căsnicia. Încercam să mă mint singură că totul se va rezolva și poate e o perioadă trecătoare. Cred că vina e împărțită. Toată istoria mea de viață vreau să o țin doar pentru mine. Nu vreau să implic oameni într-un scandal și în niște mizerii. Nu e adevărat. Atât eu cât și soțul meu nu vreau să-l bag în acest scandal. E o vorba de o rudă apropiată care a încercat să-mi inducă o stare mai bună. Nu mă așteptam niciodată și mai ales că a existat atâta încredere. Am crezut că pot dărui sufletul meu celui de lângă de mine. Nu credeam că o să se ajungă aici. Amândoi am ajuns la această concluzie. Devenise o relație nefericită. Nouă ne-a fost extrem de greu în ultima perioadă și nu aș vrea să spun motivele. Presa scrie ce vrea. Eu sunt genul care nu aș putea să înșel în momentul în care iubesc cu tot sufletul. Dacă aș m-aș lua după mesajele primite aș spune că da. Îi doresc tot binele din lume și chiar îmi doresc să-și găsescă pe cineva care să-l înțeleagă mai bine.

Citește și: Doliu la Hollywood: Un legendar regizor s-a stins din viață - VIDEO

Ajunsesem să nu mai fim fericiţi unul lângă celălalt. Mă bucur că am ajuns la un punct în care am decis că trebuie să ne despărţim. Au fost momente de neajunsuri, de încăpăţânare, mi-am dorit căsnicia şi speram că totul se va rezolva, că totul va fi bine, că este o perioadă trecătoare. Nu ştiu unde am greşit. Cred că vina este amândurora. Încercam să mă mint singură că se mai poate salva ceva. Nu vreau să implic alţi oameni în mizerie. O rudă apropiată a încercat să ne ajute, dar... A existat încredere, am crezut că pot dărui sufletul meu omului de lângă mine. Nu credeam că se va ajunge aici. A fost o despărţire amiabilă, am ajuns la concluzia că aşa ne este mai bine. Am fost avertizată de multe ori. Am primit multe mesaje în care oamenii îmi spuneau să am grijă în relaţia cu Marcel. Dar nu am dat crezare acestora. Apartamentul este al soţului meu şi de aceea am plecat. Era normal, trebuie să plece cineva. Nu mai exista bucurie, nu mai existau micile momente de satisfacţie... Atunci îţi pui un semn de întrebare. Cine a greşit? Devenise o relaţie nefericită. Nouă ne-a fost extrem de greu în ultima perioadă şi nu aş vrea să spun motivele”, a declarat Maria Constantin, conform ProTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.