Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amănunte incredibile dezvăluite de arbitrul Mark Clattenburg: I-am lăsat pe cei de la Tottenham să se autodistrugă şi să piardă titlul

socant

Mark Clattenburg, unul dintre cei mai buni arbitri din lume, care a condus meciul Chelsea - Tottenham, scor 2-2, din etapa a XXXVI-a a campionatului Angliei, ediţia 2015/2016, a declarat că i-a lăsat pe cei de la "Spurs" să se autodistrugă şi să piardă titlul în favoarea formaţiei Leicester. El s-a referit la faptul că putea să elimine cel puţin trei jucători ai oaspeţilor, dar nu a făcut-o, pentru a nu se spune că le-a furat titlul celor de la Tottenham. Clattenburg afirmă că, astfel, echipa Tottenham a pierdut titlul pe mâna ei, în favoarea lui Leicester.

"I-am lăsat (n.r. pe cei de la Spurs) să se autodistrugă, astfel încât mass-media, toată lumea să spună . Dacă dădeam trei jucători afară de la Tottenham, care ar fi fost titlurile? A fost teatru pur că Tottenham s-a autodistrus în meciul cu Chelsea şi Leicester a câştigat campionatul", a declarat fostul arbitru, potrivit BBC.

Întrebat dacă a contribuit la "scenariul" meciului, el a răspuns: "Am ajutat jocul, prin stilul meu jocul a avut de câştigat. Alţi arbitri ar fi condus după carte şi Tottenham ar fi rămas în şapte, opt jucători şi probabil ar fi pierdut meciul, apoi ar fi folosit asta ca o scuză. Dar nu le-am oferit o scuză, pentru că planul meu a fost ."

Clattenburg a acordat atunci nouă cartonaşe galbene jucătorilor echipei Tottenham. După meci, mijlocaşul oaspeţilor, Mousa Dembele, a fost suspendat şase jocuri pentru comportament violent asupra lui Diego Costa de la Chelsea.

Tottenham avea nevoie de o victorie pentru a rămâne în cursa pentru câştigarea campionatului. Mark Clattenburg a condus finala Euro-2016 şi cea a Ligii Campionilor, tot în 2016, înainte de a părăsi, anul acesta, Anglia, pentru un post de şef al arbitrilor în cadrul federaţiei din Arabia Saudită, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.