Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amănunte ÎNFRICOȘĂTOARE din viața criminalului pedofil olandez care a ucis-o pe fetița din Gura Șuții

Johannes Visscher criminal olandez

Johannes Visscher, criminalul pedofil olandez care a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru la Gura Şuţii (judeţul Dâmboviţa) a fost subiectul unui documentar în 1997 pe când avea vârsta de 23 de ani. Acesta atacase două femei, iar psihoterapeutul care se ocupa de tratamentul său încerca să-l convingă că este o persoană duală: violator-agresor, informează jurnaliștii.ro.

„TBS: Beneficiile îndoielii” este documentarul unde pedofilul Johannes Visscher îşi povesteşte propria dramă din clinica unde era tratat de boli psihice, scrie  Libertatea.ro.

Doi ani a durat producția acestei mini-serii care, conform criticilor de film olandezi, reprezintă o pledoarie pentru a doua șansă acordată infractorilor. Johannes Visscher apare în partea a patra. „Despărțirea”, episod care a concurat, ca film de sine stătător, la premiile cinematografiei olandeze, fiind nominalizat la trofeul „Vițeul de Aur”.

Alături de Visscher, în documentar mai apar încă trei condamnați internați la TBS: un piroman, un criminal adolescent și un hoț.

Citește și: Încă un scandal la Casa Albă: Rick Perry, secretarul american al Energiei, își dă DEMISIA

De asemenea, acesta a vorbit în documentar despre faptele pentru care a fost condamnat, atacase două femei. Psihoterapeutul care se ocupă de el încearcă să-l convingă pe Visscher că în interiorul lui se află și un violator, nu doar un atacator.

„Când ies de aici, nu vreau să fiu recunoscut, las totul în urmă și încep o viață complet nouă”, spunea Visscher, care, la data filmării documentarului, avea 23 de ani.

Condamnatul susţinea că a atacat femei deoarece dorea „să vadă frica în ochii lor, e un fel de furie, de care încerc să scap”. Visscher își descrie creierul drept „o bombă cu ceas, care poate exploda oricând”. În documentar, acesta povestește despre tatăl său, alcoolic violent, și despre mama sa, care, când nu era internată la psihiatrie, îl obliga să doarmă în același pat cu ea până la vârsta de 12 ani.

Johannes Visscher a fost abuzat în copilărie de propriul tată, un alcoolic agresiv. Era bătut cu scândura și închis în dulap, unde îsi petrecea o mare parte din timp fără lumină.

Bunicul acestuia s-a sinucis, în timp ce mama lui a fost internată la psihiatrie. Mai mult, mama acestuia a scris o carte, despre cum poți reuși în viață chiar dacă pleci dintr-o familie cu probleme, pe care a și publicat-o. Criminalul olandez a fost marginalizat de-a lungul vieții, neacceptat în societate, și în copilărie era bătut chiar și de colegi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.