Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amănunte teribile despre modul în care tânărul din Bihor și-a căsăpit prietenul: De ce călăul şi-a dezbrăcat victima după ce a ucis-o

ebihoreanul.ro
Sorin Rogia criminal Bihor

Ies la iveală aănunte şocante ale teribilei crime din Bihor. Tânărul acuzat de o crimă sângeroasă şi-ar fi recunoscut fapta, dând detalii oribile legate de noaptea crimei. Tânărul de 27 de ani, fiul unui chirurg renumit în oraş, era căutat pentru că şi-ar fi ucis cu bestialitate cel mai bun prieten, un asistent farmacist. După audieri de câteva ore, el fost reţinut săptămâna trecută, conform ebihoreanul.ro.

Citește și: Sanda Ladoși și soțul ei, săltați de mascati: Acuzatii grave ale DIICOT – prejudiciu imens

Tânărul a fost găsit de poliţiştii de la Transporturi Feroviare în gara din Timişoara. Căuta după chiştoace prin coşurile de gunoi de pe peron. Tânărul ar fi recunoscut că şi-a ucis prietenul, dar a negat că şi-a premeditat fapta.” L-am apelat în acea seară pentru a ne întâlni la un grătar pe malul Peţei. Am luat cu mine un ciocan şi o pătură pentru a face acoperiş în caz că plouă”, a spus el. El susţine că nu îşi aminteşte de ce s-au certat, pentru că băuse. “3 litri de bere dimineaţa, 3 litri după-amiaza, plus berea pe care a mai adus-o Radu. A băut şi el, dar fiind mai slab la băutură, s-a îmbătat mai repede şi am intrat în polemici pe diferite teme: bani, serviciu...”, a povestit tânărul.

Citeşte şi: O fostă prezentatoare a Antenei 1 a fost ARESTATĂ: Mesaj disperat către fostul iubit / VIDEO

Autorul crimei spune nu el a fost primul care a lovit, ci Radu, care s-ar fi enervat şi l-ar fi înjurat “necontenit”. “Victima a reuşit să mă lovească, însă nu reţin că m-ar fi lovit tare”, a explicat el, adăugând că a dat la rândul său cu ciocanul. Nu şi-a amintit de câte ori a dat, dar legiştii au stabilit că au fost cel puţin 20 de lovituri în zona capului, inclusiv după ce victima a căzut, acestea provocându-i “un traumatism cranio-cerebral cu zdrobirea părţii anterioare a neuro-craniului şi eviscerare de masă cerebrală”.

Criminalul a pretins însă că a dat “din greşeală”, iar când s-a oprit a observat că-şi stropise pantalonii cu sânge, aşa că şi-a dezbrăcat victima, ca să-i ia hainele. Abia atunci, susţine el, şi-a dat seama ce făcuse. “Am rămas înlemnit când am văzut că victima nu mai mişcă, l-am tras într-un loc mai ferit, uitându-mă să nu fiu observat de cineva, după care am plecat de la locul faptei, luând ciocanul, pe care l-am aruncat într-o pubelă în drum spre casă”, a explicat el.

Ministrul de Externe, întâlnire FULGER cu Tăriceanu. Ultimatumul dat de SUA, pe masa discuţiilor

A luat şi telefonul victimei şi, deranjat că mama lui Radu îl apela insistent, i-a trimis mai multe SMS-uri ca “Nu pot vorbi”, “Te sun mai târziu”, ca să o liniştească, după care a aruncat telefonul în râu. ″În drum spre casă i-am aruncat şi portofelul tot într-o pubelă, după care m-am plimbat pe câteva străzi, în zona Horea, Parcul 1 Decembrie. Ajuns acasă, am făcut duş şi m-am pus în pat, dar pentru că n-am putut dormi, pe la ora 4 dimineaţa m-am dus în gară şi am luat un bilet spre Timişoara. Am lăsat acasă un bilet prin care îi anunţam pe ai mei că plec pentru că îmi este frică de procesul de la Judecătoria Oradea”, a mai spus tânărul, referindu-se la procesul început împotriva sa după ce, anul trecut, a incendiat mai multe containere de gunoi şi garaje şi al cărui termen era pe 9 noiembrie, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.