Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mister total în jurul Ambasadei SUA: Pe ce s-a bazat ALERTA cu privire la mitingul PSD

ambasada sua

Ambasada SUA nu a cerut date oficiale de la autorități privind mitingul PSD care va avea loc sâmbătă seara, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale. Reprezentanții Stetelor Unite ale Americii au emis o alertă către cetățenii americani să evite "mulţimile agresive sau agitate".

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București nu este beneficiar oficial al informațiilor cu privire la siguranța populației, cu excapția cazurilor în care instituția trimite cereri în acest sens.

Potrivit unei surse oficiale, Ambasada SUA nu a trimis nicio solicitare către autoritățile române cu privire la desfășurarea evenimentelor de sâmbătă seara din Capitală.

Datele referitoare la evenimentele organizate în Capitală ar putea fi transmise de către Jandarmerie Română sau de către Serviciul Român de Informații.

Ambasada SUA a emis o avertizare în contextul în care în Capitală au loc, sâmbătă, patru demonstrații, printre care marșul LGBT și mitingul PSD.

”Cetăţenii americani sunt sfătuiţi să evite mulţimile agresive sau agitate şi să rămână constant în stare de alertă, atent la evenimentele din jur. Măsuri recomandate: Identificarea de rute alternative, planificarea programului în concordanţă şi păstrarea în minte a unei căi de „ieşire” în cazul deplasării prin zone aglomerate pentru a evita rănirea în caz de incidente”, se arată în alerta ambasadei SUA la BucureștI.

Ambasada SUA la București informează că patru demonstraţii şi proteste separate sunt aşteptate sâmbătă, 9 iunie 2018.

”Locul şi intervalul orar în care vor avea loc acestea se suprapune într-o oarecare măsură şi se aşteaptă un număr mare de participanţi. Se estimează că traficul pietonal şi cel al autovehiculelor în aceste zone va fi afectat în mod negativ”, se mai specifică în alertă.

De asemenea, oficialii ambasadei atenționează că este posibilă organizarea unei alte demonstrații, respectiv un mitingul de protest împotriva PSD, pentru care nu se cunoaşte intervalul orar, însă el va corespunde probabil cu cel al mitingului PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.