Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Germaniei: De ce a fost ignorat Dragnea de preşedintele Bundestag-ului

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
liviu dragnea

Președintele Bundestag-ului, Norbert Lammert, s-a aflat miercuri în România şi a fost primit la Cotroceni de preşedintele Iohannis. Cei doi au vorbit despre cooperarea dintre România și Germania, viitorul Uniunii Europene și evoluțiile recente din sfera statului de drept din ţara noastră. În schimb, preşedintele Bundestag-ului nu s-a întâlnit cu omologul său, Liviu Dragnea, aşa cum ar fi cerut uzanţele diplomatice.

Vezi şi: Klaus Iohannis INFORMEAZĂ Parlamentul că vrea să le vorbească pe 9 mai/ DOCUMENT

Vezi şi: Primele IMAGINI de la baza aeriană din Siria distrusă de atacul SUA/ VIDEO

Ceea ce poate fi interpretat ca un semnal negativ pentru puterea politică parlamentară este, potrivit Ambasadei Germaniei la Bucureşti, doar o chestiune de program.

"La întoarcerea de la Conferinţa anuală a Uniunii interparlamentare din Bangladesh si după o vizită oficială în Sri Lanka, Preşedintele Bundestagului Prof. Dr. Lammert a folosit necesara escală, din motive tehnice, de la Bucureşti, pentru o întâlnire cu Preşedintele României. Cei doi politicieni se cunosc demult, de când Preşedintele Iohannis era primarul oraşului Sibiu. Având în vedere perioada scurtă a escalei, nu au putut fi planificate alte convorbiri", a precizat Ambasada Germaniei la Bucureşti, pentru stiripesurse.ro.

Vizita-fulger a oficialului a surprins inclusiv comunitatea germană din România. Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ, un obişnuit al evenimentelor de acest gen, a declarat pentru stiripesurse.ro că nu a ştiut de vizita preşedintelui Bundestag-ului în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.