Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Israelului, DETALII despre vizita fostului ofițer MAI, infectat cu coronavirus, în străinătate. A stat la un hotel din teritoriile palestiniene

anima news
David Saranga

Ambasada Israelului în România vine cu precizări despre traseul urmat de Nelu Lupu, fostul ofițer MAI, infectat cu coronavirus, în Israel, și care, la rândul său, a infectat, în București, mai multe persoane, printre care pe soția sa, pe fiu, pe noră, pe o nepoată de 3 ani și alți prieteni.

"Cu privire la situația “pacientului 17” confirmat cu coronavirus și despre care s-a relatat că a fost infectat în timpul unei călătorii în Israel, Ambasada Statului Israel vă informează asupra faptului că, din datele deținute, reiese că acesta a călătorit în perioada 21-26 februarie, revenind în România la bordul cursei El Al - LY572. "Pacientul 17" a fost cazat la Hotelul Diamond Princess în orașul Betleem (teritoriile palestiniene). Nu avem informații până la acest moment referitor la o posibilă ședere a lui in Israel.

Citește și: Armata României intervine la frontieră! Șeful MApN, Nicolae Ciucă, a aprobat solicitarea DSU

Ambasada Israelului a făcut demersurile necesare pe lângă autoritățile române competente pentru a obține informații exacte (identificarea zborului de întoarcere, itinerariu, cazare) cu privire la călătoriile efectuate de ceilalți pasageri sosiți din Israel care au fost depistați cu coronavirus. Menționăm faptul că inițiativa noastră este menită să-i ajute pe pasagerii care doresc să afle dacă au făcut parte din același grup sau dacă au călătorit cu aceeași cursă aeriană cu pacientul infectat și să ia de urgență măsurile care se impun. Când vom primi informațiile oficiale, vă vom informa.", anunță Ambasada Israelului în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.