Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Italiei îl felicita pe președintele Iohannis

iohannis

Ambasada italiana la Bucuresti îl felicita pe presedintele Klaus Iohannis pentru vizita efectuata joi la EXPO Milano 2015, unde si România participa cu un pavilion national si puncteaza faptul ca Italia este singura tara în care seful statului român s-a deplasat de doua ori de la începutul mandatului sau.

'Suntem foarte încântati ca presedintele Iohannis acorda o atentie deosebita acestui eveniment international care se prefigureaza a fi de o însemnatate deosebita, datorita participarii unui numar de peste 130 de tari si concentrarea pe o tema, aceea a alimentatiei, care priveste întreaga planeta. Prezenta pavilionului României, dorita intens si de Italia, are o importanta deosebita în cadrul expozitiei si ne dorim ca acesta sa poata permite acestei tari sa-si arate propriile resurse naturale si alimentare de care dispune', se arata într-un comunicat al Ambasadei Italiei la Bucuresti remis AGERPRES.

Reprezentantii diplomatiei italiene în România subliniaza ca 'vizita la Milano a presedintelui Iohannis are loc la câteva saptamâni de la prima sa vizita oficiala în Italia (27-28 aprilie), în timpul careia a avut întâlniri foarte fructuoase atât cu presedintele republicii, Sergio Mattarella, cât si cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi'.

'Italia este singura tara în care presedintele Iohannis s-a deplasat de doua ori de la începutul mandatului sau: acesta este semnul tangibil al intensitatii relatiei dintre Italia si România, care speram ca se va relansa dupa întâlnirea de la EXPO Milano', se mai arata în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.